Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Brouwhuis aan de Werf

Brouwhuis aan de Werf

Brouwhuis aan de Werf
Industrieweg 2 B
2404 BZ Alphen aan den Rijn

Gebouw
Het lab

BTW: NL858552371B01
KvK: 71028242

E: info@brouwhuisaandewerf.nl
W. www.brouwhuisaandewerf.nl
T: +31 6-12980737

Bekijk plattegrond

Brouwworkshops en speciaal Bierproeverijen

Bierambassadeur en brouwer Frank Wijnands doet niets liever dan het geven van brouwworkshops en bierproeverijen om het mooie en veelzijdige product bier onder de aandacht te brengen en over te dragen.

Brouwworkshops (open inschrijving en groepen)

Als je een brouwworkshop volgt dan ga je zelf aan de slag in het goed uitgeruste brouwhuis met de ingredi├źnten, mout, hop, water en gist en maak je, onder begeleiding, zelf een speciaalbier. We gaan ervan uit dat je uiteindelijk 24 flesjes p.p. mee naar huis kunt nemen. De brouwdag is een geheel verzorgde dag/ avond met lunch of avondmaaltijd en een proeverij. Alles met uitzondering van een etiket is inbegrepen. Een beetje geduld is wel nodig want het bier moet na de vergisting nog worden gebotteld en hergisten op de fles.

Bierproeverij

Een bierproeverij in het Brouwhuis aan de Werf is een gezellige manier om kennis te maken met de mogelijkheden van bier met lekkere bijpassende hapjes. Desgewenst is een bepaald thema mogelijk. In een de speciaal bierproeverij maak je kennis met een viertal verschillende en deels in het Brouwhuis aan de Werf gebrouwen bieren. Een leuke (bier)quiz maakt onderdeel uit van het programma. Een proeverij duurt ongeveer twee uur.

Er zijn geen resultaten gevonden.