Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Honderden open ateliers in heel Nederland

Tijdens de Nationale Kunstweek vindt op 16 en 17 november het Landelijk Atelierweekend plaats. Honderden beeldend kunstenaars in heel Nederland openen hun deuren voor het publiek, waardoor belangstellenden een uniek kijkje achter de schermen krijgen bij het creëren van kunstwerken. Ook worden extra activiteiten georganiseerd zoals workshops, exposities en demonstraties. Ook in uw regio.                                

Op de Werf openen verscheidene ateliers hun deuren.

DSTYLE ART ATELIER

is zaterdag van 10.00-16.00

 zondag van 12.00-16.00 open.                                         

VAN GILST DESIGN is zondag van 12.00-16.00 open

JABOS CREATIONS is zondag van 12.00-17.00 open.

JOOST VIJFB GRAFFITI ART is zaterdag van 12.00-16.00 open.                                          

Atelierroutes en open atelierdagen worden vaak lokaal georganiseerd, maar dit evenement is landelijk. Tijdens dit weekend zijn in heel Nederland honderden ateliers te bezoeken. Bijna alle disciplines zijn vertegenwoordigd: schilders, beeldhouwers, keramisten, glasblazers, installatie bouwers, fotografen, textiel kunstenaars en nog veel meer.

Kunstliefhebbers vinden op Landelijkatelierweekend.nl het actuele overzicht van alle deelnemende locaties die tijdens het Landelijk Atelierweekend te bezoeken zijn, evenals meer informatie over de extra activiteiten die worden georganiseerd.

Dit evenement wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door Stichting Kunstweek en het is inmiddels uitgegroeid tot het grootste atelierweekend van Nederland